Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Άλλοι καθαρισμοί

Οικιακές υπηρεσίες

Πλύσιμο Παπλωμάτων & Κουβερτών

Οι κουρτίνες, τα παπλώματα, οι κουβέρτες και τα σεντόνια έρχονται σε επαφή καθημερινά με μικροοργανισμούς και μικρόβια. Στην HURRY CLEAN ξέρουμε από πρώτο χέρι πόσο σημαντική είναι η καθαριότητα αυτών των αντικειμένων στη “μάχη” που δίνετε με τις αλλεργίες.

Bio-Καθαρισμός Βρεφικών αντικειμένων

Ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς ενός παιδιού είναι τα ακάρεα και οι μικροοργανισμοί που αναπόφευκτα συγκεντρώνονται στα στρώματα, τα μαξιλάρια, τα κουβερτάκια, τα λούτρινα παιχνίδια, το εσωτερικό των καροτσιών, τα ρηλάξ και όλα τα αγαπημένα αντικείμενα του παιδιού σας.
Εμπιστευθείτε τις τεχνικές της Hury Clean και απαλλάξτε το αναπνευστικό σύστημα του μωρού σας από τους παθογόνους μικροοργανισμούς

Καθαρισμός Κουρτινών

Η σκόνη, τα ακάρεα και οι μικροοργανισμοί βρίσκουν αρκετά συχνά καταφύγιο στις κουρτίνες του σπιτιού μας, με αποτέλεσμα όταν τις ανοιγο-κλείνουμε όλοι οι παθογόνοι μικροοργανισμοί να εισέρχονται στο αναπνευστικό μας σύστημα.
Στην Hurry Clean έχουμε τη λύση.

Επαγγελματικές Υπηρεσίες

Καθαρισμός σκαφών

Καλέστε μας για μια δωρεάν επίσκεψη και για να συζητήσουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να επαναφέρουμε την εικόνα του σκάφους σας στην καλύτερη εκδοχή της


Καθαρισμός επαγγελματικών γραφείων

Ξέρουμε από Servicecape και θα φροντίσουμε το δικό σας, σαν να ήταν δικό μας.

Οι πελάτες των ξενοδοχείων και των καταλυμάτων ξέρουν να ξεχωρίζουν την πραγματική καθαριότητα και απολύμανση. Εμπιστευθείτε μας και μείνετε ήσυχοι για την ποιότητα των υπηρεσιών που θα επιλέξετε.

Καθαρισμός ξενοδοχείων και καταλυμάτων

Επειδή σαν επαγγελματίες θέλετε το καλύτερο για τους πελάτες σας, εμείς σας βοηθάμε να κάνετε ακόμα καλύτερο τον επαγγελματικό σας χώρο. Εσείς ασχοληθείτε με την ικανοποίηση των υποθέσεων των πελατών σας και αφήστε σε εμάς την η εικόνα, το άρωμα και η αίσθηση που βιώνουν όλοι όσοι βρίσκονται στον χώρο σας.

Call Now Button